Sport

2015.07.14. 11:33

Szuperbuli a Nagyerdőn

Debrecen - Egy este lép fel a Loki és a Quimby.

Debrecen - Egy este lép fel a Loki és a Quimby.

Fergeteges nyitánya lesz idén a Campus Fesztiválnak: július 23-án az ország két topmárkája, a DVSC-TEVA és a Quimby lép fel Debrecenben.

Páratlan programot kínál a jövő hét dereka Debrecenben. A Loki sorsdöntő mérkőzést játszik a Skonto Riga ellen (Nagyerdei Stadion, 17 óra). Az Európa Liga mérkőzés a párviadal visszavágója lesz - eldől, hogy melyik csapat jut tovább a következő körbe. Bízunk abban, hogy az a csütörtök ünnepnap lesz a debreceni futball történetében.

A stadion pénztárai e héten hétköznap 9-től 17 óráig, szombaton 9-től 13 óráig, július 20-21-22-én 10 és 18 óra között lesznek nyitva. A mérkőzés napján 10-kor nyitnak a stadion pénztárai, s addig lesznek nyitva, amíg vásárló jelentkezik. Jegyek vásárolhatóak még a Tesco-ban lévő DVSC-boltban és a nagyerdeistadion.hu felületén online.

Érdemes figyelembe venni, hogy a bérletek érvényesek a Skonto elleni meccsre. A bérletek minden eladási ponton elérhetőek, a családi, nyugdíjas, félszezonos kedvezmények gazdag kínálatot nyújtanak.

Július 23-án szuperbuli lesz Debrecenben, aznaptól teljes üzemmódban dübörög a Campus Fesztivál is. A fesztivál közönsége (napijeggyel és bérlettel rendelkezők egyaránt) a DVSC-standnál válthat a stadion D7 vagy D8 szektorába szóló belépőt a meccsre. Az érdeklődők simán örvendhetnek a Loki játékának, majd utána a Quimby koncertjének. A fesztiválról érkezők számára a Pallagi út felőli rámpa vezet a legkönnyebben a Nagyerdei Stadion kapuihoz.

A fesztivál iránt nem érdeklődő Loki-szurkolók számára az Ady Endre út felőli és az Állatkertnél lévő feljárók biztosítanak be- és kijárást.

A VIP-közönség parkolója ezúttal a mélygarázsban lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!