Sport

2015.07.10. 14:11

Campus és/vagy Loki-meccs?

Debrecen - Megvan a Skonto Riga–DVSC-TEVA Európa Liga-selejtezőmérkőzések pontos időpontja – írja a Loki hivatalos honlapja.

Debrecen - Megvan a Skonto Riga–DVSC-TEVA Európa Liga-selejtezőmérkőzések pontos időpontja – írja a Loki hivatalos honlapja. Az első meccset a jövő hét csütörtökön – magyar idő szerint – 18 órakor rendezik meg Lettországban, a visszavágót pedig 23-án, 17 órától Debrecenben.

A bökkenő csak az, hogy a második összecsapás idején a Nagyerdei Stadion körül javában tombol majd a Campus Fesztivál. Kíváncsiak voltunk rá, vajon megfér-e a két rendezvény együtt: információink szerint az UEFA a helyi hatóságokra bízza a mérkőzés biztonságos megrendezését, természetesen az európai labdarúgó-szövetség szabályait figyelembe véve. A fesztivál szervezői, a rendőrség és a DVSC között folyamatos egyeztetések folynak, abban bízva, hogy nem fogja akadályozni semmi sem a két rendezvény zavartalan lebonyolítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!