Sport

2015.07.14. 14:07

Asszony lett az átlövőből; elkelt Sopi

Debrecen - A kézis szerelemnek házasság lett a vége, a Loki kiválósága Kőrizs-Sopronyi néven riogatja majd az ellenfelet.

Debrecen - A kézis szerelemnek házasság lett a vége, a Loki kiválósága Kőrizs-Sopronyi néven riogatja majd az ellenfelet.

Nem az első látásra lett szerelem, de a végén minden a helyére került: hat évi ismeretséget követően egybekelt Sopronyi Anett, a Loki egykori válogatott átlövője, illetve a szintén kézilabdázó Kőrizs István. A július első hétvégéjén megtartott esküvőt követően az ifjú pár nászútra ment, s most, a hazaérkezésük után kipihenten nyilatkozott a fiatal feleség a Naplónak.

A kezdetekről

– Pisti mindig azt mondja, hogy már hat éve kiszúrt magának, de az az igazság, hogy akkor csak beszélgettünk egymással egy szórakozóhelyen. A kapcsolatunkat 2010. szeptember 12-től datáljuk, ezt a dátumot minden évben megünnepeljük – elevenítette fel a múltat a DVSC kézilabdázója, aki elárulta, voltak nehéz időszakok a kapcsolatukban. – Alig jöttünk össze, amikor remek lehetőséget kaptam Spanyolországból. Játszottam az Itxako Navarrában, majd a szerb Zajecsárban, így másfél évig távkapcsolatban éltünk. Nem volt egyszerű a helyzet, de amikor lehetett, találkoztunk. Aztán komolyra fordult a dolog, tavaly összeköltöztünk, majd november 24-én megkérte a kezem. Demjénben voltunk hosszú hétvégén, s romantikus volt az egész, hiszen letérdelt elém, úgy kérdezte meg, leszek-e a felesége. Természetesen igent mondtam!

A nagy napról

– A lánykérés után rögtön elkezdtük szervezni az esküvőt, de így is az utolsó két hetet nem kívánom senkinek! Nagyon összesűrűsödtek a dolgok, ám szerencsére minden jól sikerült. A lagziban közel 130-an voltunk, majdnem hajnali 5 óráig tartott a buli, s a visszajelzések alapján mindenki jól érezte magát – mondta Anett, majd kitért a nászútra.



– A Görögországhoz tartozó Kos-szigetére utaztunk, ahol gyönyörű napokat töltöttünk. A válságból semmit nem éreztünk, sokat napoztunk és pihentünk.

A jövőről

– Ilyenkor jön a kérdés: mikor lesz baba? Bevallom, mi is beszéltünk már erről. A jelen állás szerint nincs a következő 5 éves tervünkben a gyerekvállalás, most még a karrierünket szeretnénk építeni. Pisti a munkája mellett az NB I/B-s Nyírbátorban játszik majd, s természetesen én is felveszem a munkát a DVSC-nél – fogalmazott az átlövő, aki beszámolt az egészségi állapotáról is. – A gerincsérvemet nem kellett műteni, viszont háromhónapos kényszerpihenőn voltam, ezért nem léphettem pályára. Természetesen jártam gyógytornára és rehabilitációra, s most úgy tűnik, minden rendben lesz. Végigcsináltam a szakmai stábtól kapott egyéni edzéstervet, s nem voltak fájdalmaim. Különböző vizsgálatok várnak rám, de bekapcsolódtam a csapat felkészülésébe, bízom benne, a rajtra hadra fogható leszek, és segíthetem a Lokit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!