Sport

2015.06.23. 13:19

Náluk sikeresebb kondipáros aligha van Debrecenben

Debrecen - Ismét megmutatták erejüket a Hajdú Rendészeti Sportegyesület tagjai.

Debrecen - Ismét megmutatták erejüket a Hajdú Rendészeti Sportegyesület tagjai.

Több, mint 40 versenyző erősködött a mobil kondiparkban a Malompark BeStrong Nyílt Bajnokságon múlt szombaton. A bevásárlóközpont, a BeStrong Magyarország és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezésében zajló eseményen tíz feladatot kellett időre teljesíteni az indulóknak – ez 46 embernek sikerült.

A feladatsorban többek között traktorgumi-forgatás, kötélmászás, tolódzkodás, fekvőtámasz és húzódzkodás is szerepelt. A Hajdú Rendészeti Sportegyesület tagjai egyéniben és csapatban is taroltak. Erdős Dóra és Várady Zsolt - akik egyébként a magánéletben egy párt alkotnak -, a dobogó legfelső fokára állhattak. Dóra az egyéni 1. helyezés mellett társaival együtt is megnyerte a női csapatbajnokságot. Csapattársai, Lovas Viktória és Szabó Réka is fantasztikus teljesítményt nyújtottak a nők számára igen csak nagy erőt és állóképességet igénylő versenyen.

Aktívan sportolnak

Zsolt és Dóra szinte kicsi gyermekkoruk óta a sport szerelmesei. Dóra 8 évig atlétaként versenyzett, Zsolt pedig súlyemeléssel kezdett, később pedig több sportág, illetve a harcművészet megismerése mellett végül a saját testsúlyos edzések és a crossfit mellett döntött, kondiparkos edzésekkel töltik hétköznapjaikat, szabadidejüket. A nemrégiben a Hajdú Rendészeti Sportegyesület által szervezett Spárta 300 versenyen ugyancsak dobogóra állhattak mindketten.

Párosban is

A pár jelenleg a Bánkon megrendezendő Double Cross Challenge páros versenyére készül, amelynek érdekessége, hogy a lány-fiú párost a verseny elejétől a végéig együtt bírálják, és közösen kell teljesíteniük a feladatokat.

HBN


Eredmények

  • Női Egyéni: 1. Erdős Dóra, 2. Szabó Réka, 3. Szabó Fanni
  • Férfi egyéni: 1. Várady Zsolt, 2. Budalik Zoltán, 3. Szűcs Attila
  • Női csapat: 1. Cross fit girls, 2. Super Women
  • Férfi csapat: 1. HRSE TEK Spárta, 2. SZVI, 3. TEK HRSE 2

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!