Sport

2015.06.18. 14:48

Kosaras remeklés a zicceres lányoknál is

Debrecen - A Ziccer Tigrisek leány kosárlabda-szakosztálya az ország élvonalában versenyez évek óta, és Kecskeméti János edző tanítványai idén is újabb sikeres szezont zártak.

Debrecen - A Ziccer Tigrisek leány kosárlabda-szakosztálya az ország élvonalában versenyez évek óta, és Kecskeméti János edző tanítványai idén is újabb sikeres szezont zártak.

Az U13-asok Székesfehérváron a Zalaegerszeg (88–46), a Szolnok (64–56) és a székesfehérvári Dávid Kornél Akadémia (59–38) legyőzésével a 11. helyet szerezték meg. Ezen a tornán Csorba Zsuzsót választották a legértékesebb játékosnak. A csapat: Herdon Anna, Szima Petra (csapatkapitány), Horváth Petra, Jankó Dóri, Kőrösi Réka, Szabó Csenge, Kovács Szandra, Kalmár Eszter, Szabó Zita, Taricska Bianka, Csorba Zsuzsó, Papp Nelli.

Az U12 korosztály még előrébb végzett, hiszen a legjobb nyolc között a házigazda Vasas Akadémia 59–37-es legyőzésével a 7. helyet szerezte meg a gárda. A tornán Molnár Adri kapott különdíjat. A gárda: Jankó Dóra, Papp Nelli, Molnár Adrienn, Szabó Szabina, Mondl Petra, Pallai Petra, Szabó Zita (csapatkapitány), Kiss Gréta, Erdey Julcsi, Shirian Jázmin, Gyarmati Lotti, Bukovinszki Luca.

Ugyancsak hetedik lett az U11-es korcsoport, rendkívül nehéz csoportból indulva a Baja legyőzésével (44–35) szerezték meg ezt a pozíciót. Itt Kecskeméti Csenge kapott különdíjat. A csapat: Hawrlant Bogi, Kurucz Adri, Kecskeméti Csenge, Kálmán Dorka, Barkóczy Panni, Lőrincz Dorisz, Nagy Flóra, Száva Gerda, Száva Gréta, Erdey Julcsi (csapatkapitány), Balassa Kincső, Janka Blanka, Papp Lilla.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!