Sport

2015.06.04. 09:33

Egerbe készülnek bokszolóink

Eger - Június 4-6. között Egerben rendezik meg a serdülő és ifi korosztályú fiúk részére a Bornemissza Gergely Emlékversenyt, a lányok pedig ugyanitt, ugyanekkor a Dobó Katica Emlékversenyen mérkőzhetnek meg.

Eger - Június 4-6. között Egerben rendezik meg a serdülő és ifi korosztályú fiúk részére a Bornemissza Gergely Emlékversenyt, a lányok pedig ugyanitt, ugyanekkor a Dobó Katica Emlékversenyen mérkőzhetnek meg. A DVSC-ből főleg a hajdúhadháziak lesznek jelen a viadalon (összesen tizenegyen), míg a debreceni részleget egy bunyós képviseli. Edzőként Salánki László utazik, a debreceni részleg éves munkája viszont elsősorban Zöld Ferenc tréner érdeme, aki ezúttal nem lesz ott a fiatalokkal. Egy éve 11 éremmel tértek haza a DVSC-sek, a klubok versenyében pedig második helyezést értek el a Madárfészek mögött. Idén? Majd meglátjuk!

A múlt évben egyébként 3 aranyat, valamint 4-4 ezüstöt szereztek a klub versenyzői, ezt kellene most felülmúlniuk. A tavalyi aranyérmesek közül egyébként ez évben csak Komor Norbi vesz részt a viadalon. Mi nagyon drukkolunk, hajrá skacok!

- Koppányi -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!