Sport

2015.05.15. 17:03

Zalaegerszegen már ünnepelhet a DEAC

Debrecen - A DEAC női futsal csapata a ZTE-Göcsej otthonában lép pályára május 17-én az NB II felső-ági rájátszásában.

Debrecen - A DEAC női futsal csapata a ZTE-Göcsej otthonában lép pályára május 17-én az NB II felső-ági rájátszásában.

Sólyom Attila együttese már csak egy lépésre van attól, hogy a másodosztály bajnokává váljon, hiszen mindössze egy pontot kell begyűjtenie, hogy hátra dőlhessen az utolsó három fordulóra. Női futsalosaink eddigi két meccsüket megnyerték a rájátszásban és jó eséllyel pályáznak harmadik diadalukra is, miután a Göcsejt oda-vissza verték az alapszakaszban. A ZTE még nem győzött a rájátszásban, de egy esetleges sikerrel akár reménykedhet abban, hogy előrébb léphet a tabellán az utolsó három körben.

„Nem gondolom, hogy két mérkőzés elég ahhoz, hogy kiismerjük az ellenfelet, de talán egy minimális képünk van a játékstílusukról” – mondta Radics Ágnes, a DEAC játékosa. – „Mivel a bajnokságot 11 ponttal vezetjük a második helyen álló Szekszárddal szemben, így nekünk az utolsó négy fordulóban elég egyetlen pontot szerezni, és minden mástól függetlenül bajnokok leszünk. Ez leveszi a győzelmi kényszert a csapatunk válláról, és felszabadultan játszhatunk egy élvezetes meccset. Abban biztos vagyok, hogy most is, mint ahogy az elmúlt mérkőzéseken, mindent meg fogunk tenni a DEAC női futsalcsapat győzelméért.”

A ZTE-Göcsej-DEAC találkozót május 17-én délután háromtól rendezik a Zalaegerszeg Városi Sportcsarnokban.

- DEAC női futsalcsapata -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!