Sport

2015.05.19. 15:10

Varga az álomcsapatban

Debrecen - A Loki válogatott játékosa a hivatásos labdarúgók szavazatai alapján került be a gárdába.

Debrecen - A Loki válogatott játékosa a hivatásos labdarúgók szavazatai alapján került be a gárdába.

Lezajlott a Hivatásos Labdarúgók Szövetségének hagyományos, évadzáró gálája a Millenáris Parkban, ahol az NB I 2014–2015-ös szezonjának legjobbjait díjazták. Az eseményen egy debreceni futballistát is elismertek, mégpedig a Loki válogatott védekező középpályását, Varga Józsefet, aki a szezon álomcsapatában kapott helyet.

A cívisvárosi játékos a Dibusz (Ferenváros) – Fiola (Puskás Akadémia), Juhász (Videoton), Szolnoki (Videoton) – Varga J. (DVSC-TEVA), Gera (Ferencváros), Kanta (MTK), Hajnal (Ferencváros) – Nikolics (Videoton), Böde (Ferencváros), Suljic (Újpest FC) összetételű gárdába fért be, amely a hivatásos labdarúgók szavazatai alapján állt össze.

Az év játékosa a Ferencváros középpályása, Gera Zoltán lett, míg az év edzőjének a Videotont bajnoki címig vezető Joan Carrillót választották. Az idény legjobb légiósának járó elismerést Dzsudzsák Balázs érdemelte ki. A legjobb U21-es játékosnak Márkvárt Dávid (PMFC) bizonyult, Kassai Viktor lett az első a játékvezetők között, az NB II-es futballisták versenyét pedig Remili Mohamed nyerte, a Vasasból.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!