Sport

2015.05.29. 08:58

Hazai pályán a döntőben

Debrecen - Eldőlt, a Nagyerdei Stadionban vívja jövő szerdán a Ligakupa fináléját a DVSC a Ferencváros ellen.

Debrecen - Eldőlt, a Nagyerdei Stadionban vívja jövő szerdán a Ligakupa fináléját a DVSC a Ferencváros ellen.

Az MTK pályaválasztása mellett is győzni tudott kedden este a Ligakupa-elődöntőjében a DVSC-TEVA, a visszavágót a hajdúságiak 2–0-ra nyerték meg és 5–1-es összesítéssel bejutottak a fináléba.

A zöldek ellen

Felvetődött, hogy a kupa sorsáról döntő összecsapást a Nagyerdei Stadionban rendezik meg. Nos, ez mostanra biztossá vált: június 3-án 19 órától kerül sor az idei Ligakupa-döntőre Debrecenben, a Loki és a Ferencváros csapatai között.

A másik elődöntőben ugyanis a zöld-fehérek 1–0-s vereséget szenvedtek a Budapest Honvéd stadionjában, ám mivel az odavágón 3–0-ra diadalmaskodtak, ők lesznek a hajdúságiak ellenfelei jövő hét szerdán.

Győr, Fradi, válogatott

Egyébként mozgalmas napokat él meg az elkövetkezendő egy hétben a gyönyörű debreceni aréna, hiszen szombaton a Real Team Családi Nap keretében küzd meg egymással többek között a Real Madrid és a DVSC öregfiúk együttese, vasárnap pedig a Győri ETO-val csap össze a Loki az OTP bank Liga 30. fordulójában. Ezt követően szerdán jön a Ligakupa-meccs, csütörtökön pedig már a pénteki magyar–litván válogatott felkészülési mérkőzés résztvevői tréningeznek a stadion gyepén. Azon a füvön, amelyre eddig semmi panasz nem lehetett, vélhetően most is remek állapotban várja majd a litván és a magyar nemzeti együttest, a találkozóra június 5-én 18 óra 30 perckor kerül sor.

Mint ismert, a Magyarország–Litvánia lesz a Dárdai-csapat főpróbája a sorsdöntő, finnek elleni, helsinki Eb-selejtezőre.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!