Sport

2015.05.30. 08:36

Duzzadnak az izmok Nyíradonyban

Nyíradony - Világbajnokok és klasszisok előtt pózolhatnak a kidolgozott testű hölgyek és férfiak.

Nyíradony - Világbajnokok és klasszisok előtt pózolhatnak a kidolgozott testű hölgyek és férfiak.

Nyír-Body Kupa elnevezéssel rendeznek testépítő-, fitnesz és fekvenyomó versenyt szombaton a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnokban.

Az országos amatőr viadalt hagyományteremtő céllal rendezik meg, a főszervező, Karosán György a Naplónak elárulta, ezzel a megmérettetéssel kívánnak lehetőséget biztosítani azoknak, akik rendszeresen edzenek és „áldoznak a testépítés oltárán”. Az esemény 12 órától a fekvenyomók küzdelmével indul, majd 15 órától szólítják a zsűri elé a testépítőket és a fitneszversenyzőket. Az erősebb nem képviselői újonc, junior és versenyző kategóriában lépnek a pódiumra, míg a hölgyek bikini modellben versenyeznek.

A versenyzők igazi klasszisok előtt pózolhatnak, a főbíró Kathi Béla lesz, rajta kívül többek között az Arnold Classic Europe bodyfitness abszolút bajnoka, Oláh Vivien, a többszörös világbajnok Benedek Nikoletta, az európai Arnold Classic amatőr kategóriájának ezüst­érmese, Csuhai János, illetve Bohos Kornél és Danku József pontozza a sportolókat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!