Sport

2015.04.16. 13:05

Hajdúk és vitézek osztják a pofonokat

Hajdúnánás - A hajdúnánási gála legjobbjai bekerülnek a debreceni esemény mezőnyébe.

Hajdúnánás - A hajdúnánási gála legjobbjai bekerülnek a debreceni esemény mezőnyébe.Hajdúk és Vitézek címmel immár második alkalommal rendeznek K-1, MMA és Muay Thai gálát a Hajdúnánási Sportcsarnokban szombaton 19 órától. A Taskó Fighting által szervezett esemény fight cardján 15 kőkemény csata szerepel, a legkisebbektől egészen a nehézsúlyú bombázókig terjed a paletta. A rendezvény keretein belől lesz egy K-1-es 8-as torna a 70-73,5 kg-osok számára, illetve egy K-1 MAX junior négyes torna.

A debreceni klubok közül a Taskó Fighting, a Warrior Gym, a Ring Se és Wolfer Gym kiválóságai lépnek szorítóba, míg az ellenfelek főként az ország keleti régióiból érkeznek, így a nyíregyházi Vadászi Team, a Harcos Iskola Ibrány, a karcagi Gyarmati Team, a szolnoki Bódi Team és Majzik Team, a Shootfighters Eger, a Militans Budapest, a Gyula Team és az East Fighters Gyula küldi harcba versenyzőit.

A tavalyi rendezvényhez képest idén nemzetközivé lép elő a gála, mivel az egyetlen MMA szabályrendszerben kiírt meccsen a debreceni Warrior Gym fightere, Szőgyényi László egy luxemburgi ellenféllel, Waldo Garciával csap össze. A Taskó Fighting kiváló harcosa, Horváth „Lovas” Tamás a 8-as tornában indul, ugyanott, ahol klubtársa, Varga Gyula is megméretteti magát.

A mérkőzéseknek nagy jelentősége van, ugyanis a legjobbak bekerülnek a május 12-én, a debreceni Roncsbárban megrendezendő gála mezőnyébe.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!