Sport

2015.04.02. 11:52

Csapatversenyt nyertek a debreceni uszonyosok

Kecskemét - A csapatverseny győztesének járó kupával tértek haza a Debreceni Búvárklub uszonyosúszói a már hagyományosnak számító, évadnyitó Bácsvíz Kupáról, amelynek a Kecskeméti Sportuszoda adott otthont.

Kecskemét - A csapatverseny győztesének járó kupával tértek haza a Debreceni Búvárklub uszonyosúszói a már hagyományosnak számító, évadnyitó Bácsvíz Kupáról, amelynek a Kecskeméti Sportuszoda adott otthont.A sikeres szereplésből a kicsik és a nagyok egyaránt kivették a részüket, hiszen a világ-, és Európa-bajnok Senánszky Petra és Kosina Gergő mellett az ifjúsági korú Szabó Anita, valamint a gyermek korosztályban vitézkedő, remek egyéni csúcsokat úszó Mészáros Ákos és Linzenbold Zsófia is aranyérmeket szereztek.

A váltó versenyszámokban is született debreceni elsőség, miután a Mészáros Ákos, Pázmányi Sándor, Béres Attila, Lipők Larion összeállítás gyermek fiúváltó meggyőző fölénnyel ért célba.

A csapat összességében 12 arany-, 9 ezüst-, és 9 bronzéremmel az éremtáblázat és egyben a csapatverseny élén végzett a közel 250 főt felvonultató mezőnyben.

- Debreceni Búvárklub -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!