Sport

2015.04.11. 17:04

Bódi megnézte és bevágta

A DVSC eddig nélkülözött középpályása bombagólt vágott a Kecskemétnek.

A DVSC eddig nélkülözött középpályása bombagólt vágott a Kecskemétnek.

Kifejezetten élvezetes meccset produkált a KTE és a DVSC-TEVA alakulata péntek este az OTP Bank Liga 23. fordulójában. A hajdúsági drukkerek számára a meccs végeredménye is kedvező lett, hiszen Kondás Elemér gárdája hátrányból fordítva, 2-1-re legyőzte a házigazda lila-fehéreket.

A mindvégig erőszakosan és ötletesen futballozó Loki egyenlítő gólját - a másodikat Aleksandar Jovanovic fejelte a hálóba - az eddig többnyire kispadozó Bódi Ádám ragasztotta Tujvel kapujának jobb felső sarkába. Pazar találat volt!

Jött a csel

- Begyakorolt figura volt a kis szöglet, amit végrehajtottunk - mondta a középpályás.

- Ezt a variációt többször is gyakoroltuk a héten az edzések során. Mivel a védő jól jött ki rám, ezért nem tudtam beadni a labdát, így megpróbálkoztam egy csellel. Éreztem, hogy más nem támad meg, ezért megfordult a fejemben, hogy kapura lövök, felnéztem és megcéloztam a kaput.

A tévés felvételek alapján nehéz mozdulatnak tűnt, ahogy visszahúztam, de abban a pillanatban a pályán nem tűnt ekkora bravúrnak. Valóban kitekert testhelyzetből lőttem el, de ez akkor számomra evidensnek tűnt. Örülök, hogy sikerült jól eltalálnom a labdát, ezzel a szezonom első gólját értem el - mondta Bódi Ádám.

Fontos a középpálya

- Arra készültünk, hogy a Kecskemét öt védővel áll majd fel, ezt azonban váltogatták, nem álltak be bekkelni, eléggé magabiztosnak tűntek - utalt Bódi a házigazdák tavaszi veretlenségi szériájára. - Szerettek volna minket is legyőzni, nem is játszott rosszul a Kecskemét, szó sem volt arról, hogy bunkerfutballra rendezkednének be.

Mindkét csapat jól focizott, azonban nálunk kiválóan sült el a 4-5-1-es felállás. Debrecenben régóta nagyon erős a középpályás sor, ez a meccs is ezt bizonyította. Ha ebből az öt labdarúgóból három vagy négy jól játszik, akkor valószínűleg megnyerjük a találkozókat. Ami engem illet, remélem, ezzel meg is találtam a góllövő cipőmet és a jövőben is eredményes leszek a Lokiban - adott hangot reményeinek Bódi Ádám.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!