Sport

2015.04.10. 14:29

Az biztos, hogy nagy csatára van kilátás

Debrecen - A Vasas otthonában kezdi meg a rájátszást a Debrecen szombaton.

Debrecen - A Vasas otthonában kezdi meg a rájátszást a Debrecen szombaton.

Épp hogy csak véget ért a férfi vízilabda OB I. alapszakasza, máris kezdődik a rájátszás: a DVSE a tabella kilencedik helyén zárt 26 forduló után, vagyis a nyolcadik Vasas Plaket együttesével csap össze a play off-ban a legjobb tízben – a felek elsőként Budapesten, a Komjádi uszodában feszülnek egymásnak szombaton 19.45-től, majd április 22-én, szerdán 18 órától Debrecenben mérkőznek meg újra.

A 2014/15-ös bajnokságban mindkét találkozásuk alkalmával szoros csatát vívtak az együttesek: november elején, a Vasas otthonában 10–9-es hazai siker született, majd február végén a cívisvárosiak kerekedtek felül 7–6-ra. Halek Márton, Tóth Péter és Szabó Botond két-két góllal, míg Kincses Attila egy találattal járult hozzá a sikerhez.

Két győzelemig

A papírforma szerint Földi László tanítványai az esélyesebbek, azonban a Varga Tamás irányította hajdúsági társaság nem egyszer bizonyította már rátermettségét – annyi bizonyos, izgalmas küzdelemre van kilátás.

A párharc az egyik fél két győzelméig tart, a nyertes a 7-8. helyért folytathatja.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!