Sport

2015.04.02. 11:27

A kisebbeknek rendeznek Garamvölgyi Emléktornát

Debrecen - A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó szakosztálya szombaton szervezi meg az idei Garamvölgyi Lajos Utánpótlás Labdarúgó Emléktorna második „felvonását” a Gyulai István Atlétikai Stadionban.

Debrecen - A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó szakosztálya szombaton szervezi meg az idei Garamvölgyi Lajos Utánpótlás Labdarúgó Emléktorna második „felvonását” a Gyulai István Atlétikai Stadionban. Az egész napos megmérettetésen a házigazda DSC-SI csapatai mellett a Balmazújváros, a DEAC, a Loki Focisuli, a Nyíradony és az Olasz Focisuli együttesei találkoznak.

A VII. Garamvölgyi Emléktornán a nagyobbaknak megrendezett, januári viadal után, ezúttal a kisebb korosztályok képviselőin a sor: a 2002-ben, a 2003-ban, a 2004-ben és a 2005-ben született gyerekek rúgják a bőrt a hétvégén. A tehetséges fiatalok korosztályonként két hármas csoportban kezdik a küzdelmet, majd a csoportelsők játszhatnak egymással a torna aranyérméért, míg a második helyezettek a bronzérmet, a többiek pedig az ötödik helyet vehetik célba. Újdonság, hogy a gyerekek ezúttal szabadtéren, a Gyulai Atlétikai Stadion füves pályáin bizonyíthatják rátermettségüket.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!