Sport

2015.03.30. 21:37

Szabó Attila raliversenyzőre emlékeztek Debrecenben

Debrecen - A debreceni navigátor emlékére autós felvonulást tartottak.

Debrecen - A debreceni navigátor emlékére autós felvonulást tartottak.Az elmúlt hétvégén megrendezésre kerülő Eger Ralin sajnos életét vesztette Szabó Attila navigátor. Az utolsó Egerbakta-Sirok gyorson még elrajtoltak, mint utolsó versenyautó, de sajnálatos módon a navigátort már hiába várta haza a családja. A ralis társadalmat mélyen megrendítette a hír, és tisztelegvén az emlékének autós felvonulást rendeztek a debreceni Baumaxtól a városon át a Debreceni Köztemetőig.

A megemlékezésre sokan érkeztek rali autóval és utcai személygépkocsival is, és nagyon hamar megtelt a parkoló. A felvonulásra több, mint ötszáz autós gyűlt össze. Az emberek egy rövid beszéd meghallgatását követően, a kellő tiszteletet megadva, kulturáltan végig vonultak a városon, rendőri felvezetéssel. Ezt követően a temetőnél gyertyagyújtással, és részvétnyilvánítással búcsúztak a családtagok, a barátok, az ismerősök, és a ralisok Szabó Attila navigátortól.

Mindenkit arra kér a család, hogy akik elmennek majd a temetésre, csak egy szál virággal emlékezzenek meg. Akik koszorúval, vagy nagyobb csokorral szándékoztak menni, azokat arra kérjük inkább, hogy Szabó Attila feleségét és két gyermekét segítség a virágok árával. A mai napon a navigátor feleségének nevére nyitva lett egy bankszámla, hogy amennyiben aki teheti, pénzzel segíthessen a családnak.

Adományvonal Szabó Attila családjának megsegítésére: CIB 10702064-68958848-51100005

Szabóné Nemes Beáta

- Tiba Anita -




Eger – Az egri autóversenyen a fának csapódott versenyautó utasa életét vesztette.


Egy bejelentett autóverseny egyik indulója a szervezők által lezárt útszakaszon, a 24-es számú főút 52-es kilométerénél - Sirok és Egerbakta között - vasárnap 19 óra 45 perckor egy út menti fának ütközött versenyautójával, a balesetben a gépjármű utasa a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!