Sport

2015.03.24. 14:56

Ott lesznek az ultrák a Loki szombati meccsén

Debrecen - A debreceni szervezett szurkolói csoportok a szombati, Dinamo Bucuresti elleni felkészülési mérkőzésen újra elfoglalják majd a Nagyerdei Stadion lelátóit.

Debrecen - A debreceni szervezett szurkolói csoportok a szombati, Dinamo Bucuresti elleni felkészülési mérkőzésen újra elfoglalják majd a Nagyerdei Stadion lelátóit.

Levelüket eredeti formában közöljük:

Tisztelt szurkolótársak!

Elérkezett a nap, amikor – ha csak egy meccsre is - visszatérnek a debreceni szervezett szurkolói csoportok és a korábban megszokott meccshangulat a debreceni stadionba.

Ez a meccs a pályán barátságos, a lelátón tétmeccs lesz! A szombati meccsnek az lesz a tétje, hogy meg tudjuk-e mutatni, hogy több ezren vagyunk, akiknek elege lett az agyonszabályozásból, abból, hogy felnőtt embereknek akarják megmagyarázni, hogy nekik mi a jó, hogy az igazi felelősök rendre a szurkolókban keresik a lelátók elnéptelenedésének okait!

A szervezett szurkolói csoportok nem ígérnek olcsóbb sört, jobb kiszolgálást, udvariasabb rendezőket, de még jobb játékot sem, de ez most ne tartson vissza senkit. Mi csak a fanatizmusunkat tudjuk biztosítani. Azt a fanatizmust, amivel hol kisebb, hol nagyobb - olykor több ezres - létszámban a csoportokon kívüli LOKI szurkolókat is bevonva űztük, hajszoltuk a csapatot.

Szurkolótársak! Ti akik a lakótelepeken, kocsmákban, munkahelyeken, iskolákban vártátok a meccsek napját, hogy a haverokkal, kollegákkal, ismerősökkel és ismeretlenekkel üvöltve biztassátok a fiúkat most újra hívjátok fel egymást, vegyétek elő a sálaitokat, és gyertek ki a meccsre!

Zúgjon a Hódos előtti tér, zúgjanak a stadionok körüli utcák, zúgjanak a stadion falai, zúgjanak… hogy az illetékesek meghallják végre a szavunkat!

Megmutattuk az utóbbi hónapokban, hogy miből nem kér a szurkoló. Most mutassuk meg, hogy a jobb focira – ami nekünk nem a Barcelonát, vagy a Bayern Münchent jelenti – és a jó hangulatra milyen igény lenne!

Ez most nem egy bajnoki rangadó, de higgyétek el, hogy megvan a maga tétje!

Nem kell szurkolói kártya, nem kell névre szóló jegy, csak odaállni a pénztárhoz és megvenni a jegyet, ahogy az Oláh Gábor utcán tettük.

Ne törődjetek a netes, arctalan provokátorokkal, csak gyertek minél többen és rúgjunk bele a rogyadozó kártya-várba.

Együtt meg tudjuk csinálni! Gyülekezzünk a Hódosnál 13 órától, majd vonuljunk együtt a stadionhoz!

Hajrá Loki!

- Debreceni szervezett szurkolói csoportok -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!