Sport

2015.02.27. 12:22

Rendszeresen játszani akart, ezért távozott

Debrecen - Vadnai Dániel nem éli meg csalódásként a Lokiban eltöltött időszakot, de váltania kellett.

Debrecen - Vadnai Dániel nem éli meg csalódásként a Lokiban eltöltött időszakot, de váltania kellett.

Bő másfél éve, 2013 augusztusában írt alá négy esztendőre a DVSC-TEVA együtteséhez az MTK labdarúgója, Vadnai Dániel. A balhátvédként és bal oldali középpályásként is bevethető játékos alázatos és megbízható futballjával, valamint fontos góljaival hamar belopta magát a Loki-szurkolók szívébe.

Vadnai legemlékezetesebb momentumát debreceniként a tavaly tavaszi stadionavatón produkálta, az Újpest ellen ő bombázta be a harmadik gólt, ezzel bebiztosítva a hazai győzelmet, s elérhető közelségbe hozva a bajnoki aranyérmet.

A 27 éves futballista azonban szeretett volna többet játszani, ezért a héten távozott korábbi klubjához, az MTK-hoz.

Megoldást keresett

– A kevés játéklehetőség miatt távoztam – vallotta meg Vadnai. – Kértem a vezetőket, hogy találjunk valamilyen megoldást, először úgy volt, hogy csak kölcsönbe megyek az MTK-hoz, ám végül végleg kerültem a fővárosiakhoz. Annak idején természetesen úgy érkeztem Debrecenbe, hogy majd beverekszem magam a kezdőcsapatba és stabil alapemberré válok a Lokiban. Sajnos ez nem sikerült, ettől függetlenül nem éltem meg csalódásként az ott eltöltött másfél évet. Az első időszakban, amikor bajnoki címet szereztünk, viszonylag sokszor voltam kezdőjátékos. Az elmúlt ősz végefelé azonban egyre ritkábban kaptam szerepet, én pedig játszani szerettem volna, ezért döntöttem a távozás mellett. A debreceni társak meglepődve fogadták, hogy végleg elhagyom őket. Őszintén szólva én is csak az utolsó pillanatban értesültem arról, hogy eladnak, nem pedig kölcsönbe megyek a kék-fehérekhez. Valahol tehát engem is meglepett a szituáció. Bízom benne, hogy az MTK-ban alapember leszek a jövőben, ahogyan az a DVSC-be igazolásom előtt is történt Garami József mesternél.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!