Sport

2015.02.13. 14:11

Nagy Csaba-veréssel zárták az alapszakaszt

Berettyóújfalu - Magabiztos, 8–0-s sikert aratott a Berettóújfalu a Pioneers felett.

Berettyóújfalu - Magabiztos, 8–0-s sikert aratott a Berettóújfalu a Pioneers felett.

Sikerrel pótolta be a Pioneers VFC elleni, még a 15. fordulóból elhalasztott bajnoki találkozóját csütörtökön este az MVFC-Berettyóújfalu. Az összecsapás sima újfalui sikert sejtetett, ugyanis a békéscsabai egylet jóval gyengébb, mint a bajnoki címvédő. Nem is borult a papírforma, már az elején bekezdtek Turzó József tanítványai. Sánta Jánosé volt az első szó, majd következett Hajdu Zsolt, Gál István, Nagy Tamás, és újra Sánta – 5–0-s előnynél zárta az első félidőt a Mezei-Vill.

A folytatás sem tartogatott meglepetést, tovább hengerelt a hajdú-bihari gárda, mely végül nyolc találatig jutott, és egyet sem engedélyezett az ellenfélnek.

Ezzel a mérkőzéssel véget ért a pontvadászat alapszakasza az MVFC számára, mely hétfőn még az Újszegedi TC-vel mérkőzne meg a 18. fordulóban, de mivel az ellenfél már korábban visszalépett a bajnokságtól, így nem meccsel az Újfalu.

A Mezei-Vill jelenleg 35 ponttal a tabella második helyén áll, egy egységre a Győrtől, és várhatja a rájátszást, amit az alapszakasz-győztes hét ponttal kezdhet meg, míg a második helyezett öttel.

HBN

A tények

MVFC-Berettyóújfalu–Pioneers VFC 8–0 (5–0)

Berettyóújfalu, vezette: Baghy Csaba

MVFC: Tihanyi Cs. – Lovas N., Nagy T., Dávid R., Komáromi P. Csere: Mezei D., Szabó P., Gál I., Trencsényi J., Sánta J., Birinyi B., László M., Hajdu Zs. Vezetőedző: Turzó József.

Pioneers: Könyves L. – Szarka Z., Sztojka Á., Bondár A., Horváth B. Csere: Patka Gy., Tóth G., Dócza G., Laksteter J., Farkas J., Lukucz M., Veres Zs. Vezetőedző: Kiss László.

Gól: Sánta J. (4., 17.), Hajdu Zs. (9.), Gál I. (12., 38.), Nagy T. (16., 30., 40.)

Sárga lap: Sztojka Á. (32.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!