Sport

2015.02.18. 14:19

Magabiztos győzelem az Újbarok ellen

Debrecen - A DEAC női futsalcsapata a Kalafa-Újbarokot verte 10-2-re hazai pályán, az NB II 16. fordulójában.

Debrecen - A DEAC női futsalcsapata a Kalafa-Újbarokot verte 10-2-re hazai pályán, az NB II 16. fordulójában.

Sólyom Attila együttese már az első félidőben dűlőre vitte a dolgot, hiszen remekbe szabott támadásokat vezetve és szép gólokat szerezve már 7-0-ra vezetett. A DEAC válogatott játékosa, Radics Ágnes, illetve Dancs Rebeka remek formában játszott az egész mérkőzésen. Míg előbbi négy, addig utóbbi két találattal segítette együttesét. A második félidőben az Újbarok játéka elkezdett javulni és kétszer sikerült is bevenniük Kósa Viktória kapuját, de futsalosaink nem hagyták magukat és még három góllal biztosították be a sikerüket.

Az eredmény nem azt mutatja, hogy ez olyan sima meccs volt, mert meg kellett küzdenünk a három pontért” – mondta Dancs Rebeka, a DEAC futsalosa. – „Függetlenül a múlt heti meccstől, szerintem mindenkiben benne volt a Szekszárd elleni vereség és bizonyítani akartunk. Mindenki százszázalékos erőbedobással odatette magát. Az első félidőben jól játszottunk és a második játékrészben sem volt gond. Talán viszont egy kicsit dekoncentráltak voltunk és ez a helyzetkihasználásra ment. A kis hibák ellenére szerintem jó meccset hagytunk magunk mögött” – értékelte a találkozót Dancs Rebeka.

A DEAC legközelebb március 7-én a Reklám Press-Skorpió otthonában vív rangadót.

- DEAC -


DEAC-Kalafa-Újbarok SE 10-2 (7-0)

A találkozót vezette: Szabó F. Szilárd, Vasziliu Tamás (időmérő: Kriston Tamás)DEAC: Kósa Viktória – Radics Ágnes, Dancs Rebeka, Kota Gabriella, Urai Bianka, Erdős Edina, Péter Vanda. Vezetőedző: Sólyom AttilaÚjbarok: Tóth Elvira – Pap Eszter, Farkas Diána, Reményik Katalin, Szabó Zita, Kelemen Judit, Gyurcsó Nikolett.

Vezetőedző: Szabó László

Gól: Radics Ágnes (4), Kota Gabriella (3), Dancs Rebeka (2), Urai Bianka (1), illetve Pap Eszter, Reményik Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!