Sport

2015.02.06. 15:49

Debreceni diadal a romániai havas ralin

Debrecen - Korán ébredtek téli álmukból a Crash-Men Team versenyzői, hiszen a Soós Szabolcs-Géczy Tamás kettős (Suzuki Ignisszel) már túl van a 2015-ös évad első viadalán.

Debrecen - Korán ébredtek téli álmukból a Crash-Men Team versenyzői, hiszen a Soós Szabolcs-Géczy Tamás kettős (Suzuki Ignisszel) már túl van a 2015-ös évad első viadalán. A romániai Kovásznán megrendezett Winter Rally Covasna elnevezésű versenyen 1200 méter feletti magasságban, 74 kilométeres távot kellett teljesíteniük a résztvevőknek. Teljes téli körülmények jellemezték a kétnapos futamot, ahol minden versenyző kizárólag szeges gumikkal autózott. A pénteki pályabejárást követte a szombati versenynap, amikor kicsit enyhébb idő várta az indulókat, de a helyenkénti 20 centiméteres hó sem volt ritka.

Soós Szabolcsék nagy sikert értek el, ugyanis megnyerték saját kategóriájukat, sőt nagyobb köbcentis riválisokat is legyőztek, annak ellenére, hogy árokban is autóztak a cívis fiúk. Folytatás a márciusban kezdődő hazai körversenyen, aminek az első fordulóját a debreceni Gázvezeték utcai salakstadionban rendezik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!