Sport

2015.01.28. 13:26

Szinte biztosan telt ház lesz a női futsalosok mérkőzésén

Hajdúböszörmény - Öt helyi játékost is behívtak a hölgyek válogatott keretébe az Ukrajna elleni felkészülési meccsre.

Hajdúböszörmény - Öt helyi játékost is behívtak a hölgyek válogatott keretébe az Ukrajna elleni felkészülési meccsre.

Rangos eseményre készülnek a hajdúböszörményiek, ugyanis először rendeznek a városban női válogatott futsalmérkőzést, ennek megfelelően szinte biztosan telt ház előtt fogadja majd Magyarország Ukrajna legjobbjait csütörtökön 16 óra 30 perctől. A Városi Sport- és Rendezvényközpontban tető alá hozott találkozóra a hírek szerint nem csupán a helyiek kíváncsiak, hanem a hajdú-bihari régió már tájairól is érkeznek szurkolók.

Nincsenek rá szavak

Böszörményben egyébként a férfi futsalválogatott már pályára lépett, tavaly a legjobbjaink Székelyföld elleni meccsük közönségsikert aratott. Erre csütörtökön is jó esély van, hiszen piros-fehér-zöld mezben öt HTE-játékosnak is szurkolhatunk, Halászi Kinga, Pinczi Anita, Nagy Ágnes, Benkő Mónika és Torma Lilla személyében. Utóbbi néhány napja nyilatkozott a meccsről lapunknak.

– Tavaly Berettyóújfaluban barátságos meccsen csapott össze Ukrajna legjobbjaival Magyarország, akkor hívtak meg először a válogatottba, de azon a találkozón még nem jutottam szerephez. Óriási érzés volt, mikor megtudtam, rám is számítanak, ezt nem is lehet szavakba önteni. Mentálisan rengeteget jelent, hogy most pedig hazai pályán képviselhetem a hazámat, a családom, barátaim, saját szurkolótáborunk előtt abban a csarnokban, ahol edzeni is szoktunk. Egyébként nem sokat tudunk találkozni a válogatottal, csak ha meccsünk van, akkor készülünk együtt előtte pár napot. De szerencsére várható előrelépés ezen a téren, talán egyre több mérkőzésünk, edzőtáborunk lesz a jövőben, szépen lassan fejlődik a női futsal is – fogalmazott a hajdúböszörményi futsalcsapat kapusa.

Meglepetés

A hírek szerint a mérkőzés szünetében a Budapesti Operettszínház talán legnagyobb sztárja – a nevét meglepetésnek szánják a rendezők – fogja szórakoztatni a közönséget egy különleges produkcióval.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!