Sport

2015.01.27. 16:43

Sok tréninggel, edzőmeccsekkel és új emberekkel készülnek

Balmazújváros - Füzesi Ferenc szerint jól sikerült az alapozás, de persze majd csak élesben derül ki, valóban így van-e.

Balmazújváros - Füzesi Ferenc szerint jól sikerült az alapozás, de persze majd csak élesben derül ki, valóban így van-e.

Végéhez közeledik a Kőnig-Trade Balmazújváros téli felkészülése, a férfi kézilabda NB I. újonc csapatának jövő szombaton már tétmeccsen kell bizonyítania. Január 5-én kezdte meg az alapozást az Újváros, melyre a tréningek mellett több edzőmérkőzés is várt.

Az elmúlt hetekben történtekről kérdeztük az együttes vezetőedzőjét, Füzesi Ferencet.

– Azt mondhatom, jól sikerült a felkészülés, úgy érzem, túllendültünk a negatív eseményeken, de hogy valóban így van-e, az persze élesben derül ki. Pénteken 16 órától hazai pályán csapunk össze a Nyíregyházával, arra a mérkőzésre fog talán teljesen összeállni a csapat, igaz, Bali Richárd épp akkor államvizsgázik, így ő nem lehet ott. Történtek változások az együttes összetételében, közös megegyezéssel megváltunk Füleki Árontól, Salamon Ádámtól és Heiczinger Zsolttól, van három új játékosunk, nálunk folytatja Vranac Tarik, Dolic Niloje, illetve Cagalj Igor. Szükség volt a friss emberekre, azt várjuk tőlük, hogy felpezsdítsék a támadójátékunkat. Elég sok kézist próbáltunk ki egyébként, és még fogunk is, amíg tehetjük. Több edzőmeccset is játszottunk, az Orosháza ellen kétszer mérkőztünk meg, és mindkétszer alulmaradtunk, a Cegléddel szemben kétszer nyertünk, Szlovákiában is jártunk, ott egy siker mellett kétszer kikaptunk, azt hiszem, akkor voltunk a holtponton. Valamint Romániában, a Turda csapatát is kétszer felülmúltuk – tudtuk meg az újvárosiak mesterétől.

A Balmaz jövő szombaton 18 órától a Balatonfüred ellen folytatja a bajnokságot, majd szerdán 19 órától a PLER otthonában zárja az alapszakaszt, melyet a rájátszás követ.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!