Sport

2015.01.20. 11:29

Nem fékeztek a fináléban sem

Nyíradony - A hagyományokhoz hűen idén is megrendezték a Liget Kupa kispályás teremlabdarúgó tornát a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnokban, a népszerű erőpróbán idén már tizenegyedik alkalommal csaptak össze a csapatok.

Nyíradony - A hagyományokhoz hűen idén is megrendezték a Liget Kupa kispályás teremlabdarúgó tornát a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnokban, a népszerű erőpróbán idén már tizenegyedik alkalommal csaptak össze a csapatok. A megmérettetésen tizenkilenc gárda mérte össze tudását, a kupára nem csak Hajdú-Biharból érkeztek alakulatok, többek között a kupa többszörös győztese, a Nemzeti Tiszafüred is szerelést öltött a kétnapos rendezvényen.

Az idei győztes a debreceni Fékcentrum Invictus lett, mely alakulat 5–1-re diadalmaskodott a szintén cívisvárosi Karbon felett a fináléban. A bronzmeccsen a Nemzeti Tiszafüred 5–2-re verte a debreceni SV Teamet.

A kupán számos játékos nyert különdíjat, a tavaly augusztusban elhunyt futballistáról, Kővári Artúrról elnevezett legtechnikásabb játékosnak járó elismerést Nagy Imre, az SV Team focistája vehette át. A legjobb kapusnak Gerhát Dávidot, a Nemzeti Tiszafüred hálóőrét választották, míg csapattársa, Bozsó László lett a gólkirály, amit 9 találattal érdemelt ki.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!