Sport

2014.12.13. 16:35

Nehéz feladat a pihenő előtt

Debrecen - A DEAC női futsal csapata december 14-én a ZTE-Göcsej otthonába látogat az NB II téli szünete előtt.

Debrecen - A DEAC női futsal csapata december 14-én a ZTE-Göcsej otthonába látogat az NB II téli szünete előtt.

Sólyom Attila együttese már hét mérkőzés óta nem találta legyőzőre és veretlenségi szériáját idegenben folytatná. A DEAC két hete játszott utoljára és akkor a Hajdúböszörmény második számú csapatát verte 4-1-re. A Göcsej legutóbbi két összecsapásán nem tudott diadalmaskodni. Míg a Skorpió SE-től 7-1-re kikapott idegenben, addig az Obsitos SE ellen 2-2-t játszott hazai pályán.

A Göcsej elleni utolsó mérkőzésre, mint mindig, minden tudásunkra szükség lesz, ha győzni szeretnénk” – mondta Erdős Edina, a DEAC játékosa. „Nem igazán ismerem az ottani játékos állományt, de úgy tudom, hogy futsalos játékerőt képviselnek, és egy szoros, igazi futsal mérkőzésre számítok. Éppen ezért a hosszú utazás ellenére koncentráltan, fegyelmezetten kell játszanunk. Egy győzelemmel mindenképpen megerősítenénk a jelenlegi első helyünket a tabellán, és nyugodtabban mennénk pihenőre” – beszélt a találkozóról a debreceni futsalos.

A ZTE-Göcsej-DEAC összecsapást december 14-én rendezik 14 órától Zalaegerszegen.

- DEAC -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!