Sport

2014.11.23. 20:42

Rangadót nyert a DVSC

Debrecen - A vendégek Tisza góljának köszönhetően elhozták a pontokat Győrből.

Debrecen - A vendégek Tisza góljának köszönhetően elhozták a pontokat Győrből.Az előző bajnokság első két helyezettje csapott össze egymással az ETO parkban vasárnap este, a bajnoki címvédő DVSC-TEVA a Győr otthonába látogatott. Bár a felek a tabella középmezőnyében foglalnak jelenleg helyet, a zöld-fehérek és a Loki is felszálló ágban van, ha az utóbbi fordulókban mutatott teljesítményüket vesszük.

Tisza beköszönt

A debreceniek ezen az estén egyetlen, klasszikus értelemben vett támadóval szálltak harcba és Tisza Tibor meg is hálálta a bizalmat mindjárt az elején. A cívisvárosi labdarúgó Jovanovic élesen belőtt labdáját passzolta egy lépésről a hálóba a 11. percben, remek kezdés! A DVSC taktikusan futballozott, a gól után pedig még türelmesebb volt a vendégek játéka, az ETO az első húsz percben helyzetig sem jutott el. Kondás Elemér gárdája labdavesztés után rögtön visszatámadott a középpályán, ami nem ízlett a Győrnek.

Ez a szünetig nem is változott, a hazaiak nem tudtak mit kezdeni a játékot uraló piros-fehérekkel, inkább csak túlzott keménykedéssel vétették magukat észre, az első negyvenöt percet követően maradt az egygólos Loki-vezetés. Ahogyan az várható volt, a pihenő után egy harapósabb ETO jött ki az öltözőből, de a Debrecen továbbra is fegyelmezetten játszott.

A második játékrész közepére leült a meccs, a kapuk nem forogtak veszélyben, ezen még a cserék sem tudtak változtatni, tehát érett a hajdúságiak győzelme.

Szűk tíz perccel a vége előtt a szerencse a DVSC segítségére sietett, ugyanis Pátkai ajtó-ablak helyzetben a bal kapufa tövére rúgta a labdát. Rá egy percre Szakályt rúgták fel a tizenhatoson belül, a tizenegyest azonban Sidibe rosszul rúgta, így a győri kapus kiütötte a labdát!

A végére maradt még egy csemege: hét percet hosszabbított a játékvezető, de már ez sem osztott és nem szorzott, a Loki megnyerte a rangadót Győrben.

HBN-TN


A címvédő Debrecen 1-0-ra nyert a legutóbb ezüstérmes Győri ETO FC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.


A labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában a Győri ETO otthonában vendégeskedett a Loki csapata. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon!


Győr, Debrecen - A Győr vs. DVSC-TEVA (0-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Fórián Zsolt értékelte a látottakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!