Sport

2014.11.13. 17:17

Megismételhető a bravúr?

Balmazújváros - Az újvárosiak a második fordulóban már legyőzték a Gyöngyöst – pénteken kiderül, sikerül-e újra.

Balmazújváros - Az újvárosiak a második fordulóban már legyőzték a Gyöngyöst – pénteken kiderül, sikerül-e újra.

A jelenlegi hatodik helyezett B. Braun Gyöngyös otthonában vendégszerepel a Kőnig-Trade Balmazújváros a férfi kézilabda NB I. alapszakaszának 12. fordulójában; pénteken 18 órától csapnak össze a felek. Korábban, a második körben, még szeptember elején találkozott már a két egylet, akkor sokak meglepetésére a 11–11-es félidőt követően 25–23-as újvárosi siker született. A hajdú-bihariak góljaiból hatot a góllövőlistát vezető Mekaru Atsushi jegyzett, Bali Richárd pedig ötször talált be.

Azóta jó néhány mérkőzésen túl vannak már a csapatok, a Heves megyeiek összesen négyszer tudtak nyerni, és hatszor kikaptak, míg a hajdúságiak két diadaluk és egy döntetlenjük mellett nyolc kudarcot könyvelhettek el. Múlt szombaton lépett pályára legutóbb Füzesi Ferenc alakulata, mely 30–20-re kapott ki az Orosházától, míg a gyöngyösieknek november 5-én, szerdán volt utoljára jelenésük, akkor szoros meccsen, egy góllal, 26–25-re alulmaradtak a Mezőkövesddel szemben. A Gyöngyös hivatalos honlapján arról számoltak be, hogy mennyire fájó számukra a kövesdi fiaskó, de hamar túl kell rajta magukat tenni, mivel revánsra készülnek az Újváros ellen. A hírek szerint a hevesiek egyik meghatározó játékosa, Frey Tamás sérülés miatt nem tud majd pályára lépni, viszont a többiek elszántan várják a találkozót. De a Füzesi-tanítványokat sem kell félteni, ők is arra készülnek, hogy megismételjék a szeptemberi diadalt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!