Sport

2014.10.11. 12:32

Nem lesz könnyű kirándulás

Debrecen - A DEAC női futsal csapata a listavezető Kalafa-Újbarok SE ellen folytatja az NBII 5. fordulójában.

Debrecen - A DEAC női futsal csapata a listavezető Kalafa-Újbarok SE ellen folytatja az NBII 5. fordulójában.

Sólyom Attila tanítványai az előző héten magabiztos 14-1-es győzelmet arattak a Békéscsaba otthonában, így a kezdeti döcögést leküzdve jó úton halad, hogy kiharcolja a feljutást. Ráadásul legutóbbi sikerének köszönhetően a DEAC most már a tabella második helyére ugrott. A Kalafa-Újbarok jól kezdte a szezont, hiszen a Békéscsaba ellen ők is fölényes győzelmet (17-3) arattak, viszont legutóbbi bajnokijukon csak egy 0-0-s döntetlenre voltak képesek a Skorpió SE ellen.

„Szoros, kiegyensúlyozott mérkőzésre számítunk a tabella első helyezettjével” – beszélt ellenfelükről Erdős Edina, a DEAC játékosa. – Eddigi eredményeik alapján semmiképpen sem szabad könnyelműen vennünk az előttünk álló meccseket.

Mindenkinek maximális teljesítményt kell nyújtania, ha győztes csapatként szeretnénk lejönni a pályáról. Semmiképpen sem szabad elbízni magunkat a békéscsabai sikertől, hiszen ha a tabellát figyelembe vesszük várható volt a magabiztos győzelem. Reméljük, ez a nagy arányú diadal ad most egy olyan kellő mértékű magabiztosságot, mely előrébb visz minket az előttünk álló mérkőzésen” – mondta a DEAC labdarúgója.

A mérkőzést október 11-én rendezik a Szári Sportcsarnokban délután kettő órakor.

DEAC női futsal csapata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!