Sport

2014.10.20. 15:49

Három érem a junior bajnokságról

Debrecen - A DVSC bokszklub a legutóbbi hétvégén befejeződő szigetszentmiklósi junior magyar bajnokságra hat bunyóssal érkezett, s közülük hárman a dobogóra állhattak.

Debrecen - A DVSC bokszklub a legutóbbi hétvégén befejeződő szigetszentmiklósi junior magyar bajnokságra hat bunyóssal érkezett, s közülük hárman a dobogóra állhattak.

A Salánki László tréner vezetésével résztvevő csapat számára elég szerencsétlenül zajlott a viadal, hiszen többen sérüléssel vagy betegséggel bajlódtak. Így is a döntőbe verekedte magát Söprűs Zsolt (75 kg) és Győrösi Sándor (50 kg), ahol azonban meg kellett hajolniuk egy akkor éppen jobb bokszoló tudása előtt, tehát ezüstérmet vehettek át.

A jelenleg ifjúsági Európa-bajnokságon a magyar színeket képviselő Komor László öccse, a +80 kilós Komor Norbert bronzig jutott – az utolsó meccsén gyakorlatilag fél kézzel öklözve.

Mellettük a válogatottban továbbra is első számú versenyzőnek számító Lakatos Máté (57 kg), Eszenyi Dániel (48 kg) és Balogh Zsolt (50 kg) nem tudott fellépni a dobogóra.

Ide tartozó hír, hogy a DVSC bokszklub rendezi 2014-ben (november 6-9.) az országos ifjúsági bajnokságot (17-18 éveseknek). A közelgő – várhatóan száz feletti nevezést hozó – rangos magyarországi sporteseményre kivételesen nem valamelyik debreceni csarnokban, hanem a DVSC által pofonpartikra és edzésekre is használt, pár hónappal ezelőtt felújított Angyalföld tér 7. szám alatti Euro Szakközépiskola termében kerül sor, amelynek belsejét erre a négynapos bajnokságra némileg átrendezik.

Folyamatos hírek a klubról, a már lezajlott és a közelgő tornákról itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!