Sport

2014.10.29. 11:15

Európa Kupa-meccs Debrecenben

Debrecen - A Szolnoki Olaj ma este 19 órától a debreceni Főnix Csarnokban fogadja az Olimpija Ljubljana együttesét az Eurocup harmadik fordulójában.

Debrecen - A Szolnoki Olaj ma este 19 órától a debreceni Főnix Csarnokban fogadja az Olimpija Ljubljana együttesét az Eurocup harmadik fordulójában. Mindkét csapat 1-1-es mérleggel áll két játéknap után, ráadásul az Adria Ligában is ugyanolyan, 3-2-es mutatóval rendelkeznek. Mi a Levszki Szófia legyőzésével hangoltunk a találkozóra, míg a szlovénok legutóbb kikaptak a Mega Vizurától. Nagy érvágás lehet számukra, hogy térdsérülés miatt a kezdő center, Mirza Begic biztosan nem lép pályára. A magyar szurkolók által is jól ismert, korábbi kedvenc, Hriszto Nikolov viszont minden bizonnyal ott lesz az ellenfélnél.

Alekszics mester az alábbiakat nyilatkozta: A Levszki ellen az történt, amire számítottunk. Nem volt az ellenfél jó formában, de nagyon veszélyesek voltak. Triplákkal tudták tartani magukat, de végül nyertünk, és ez volt a legfontosabb. Az Olimpija jelen pillanatban a sorozat egyik legjobb csapata. A szezon elején kiválóan szerepeltek, most azonban egy kicsit kiestek a ritmusból. Biztos vagyok benne, hogy ma maximálisan odateszik magukat, plusz náluk játszik Nikolov, aki biztosan extrán motivált lesz ellenünk. Nagyon kemény és nehéz mérkőzésre számítok. Azt várom, hogy ugyanúgy játsszunk, ahogy legutóbb Debrecenben. Támadásban magabiztos, védekezésben pedig önfeláldozó játékot szeretnék látni a játékosoktól.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!