Sport

2014.10.01. 14:53

Európa Kupa-győztesek a komádi srácok

Komádi - Rangos nemzetközi tornát nyert meg a Komádi Gyermekotthon labdarúgócsapata.

Komádi - Rangos nemzetközi tornát nyert meg a Komádi Gyermekotthon labdarúgócsapata.Európa 14 nemzetének 18 csapata összesen 40 mérkőzésen mérte össze tudását Kecskeméten a Hit és Sport Alapítvány, valamint az MLSZ által megszervezett Gyermekotthonok Grassroots Labdarúgó Európa Kupa döntőjén. A mérkőzéseken 238 gól született. Az öt napon át zajló mérkőzések eredményeképpen Szerbia és a Komádi Gyermekotthon csapata jutott a döntőbe, ahol a magyar csapat 2–1-re győzte le a szerb csapatot.

A győztes csapat tagjai: Bujdosó Benjámin, Bujdosó Dávid, Buliska György, Holló József, Kanalas Andor, László Alfonz, László Kristóf, Mohácsi Norbert, Szentesi Sándor. A csapatot Szabó Sándor nevelő (edző) és az intézmény vezetője kísérte el.

A versenyben első lett a Komádi Gyermekotthon, a második a Novi Sad SOS Gyermekfalu, míg a harmadik a somogyvári gyermekotthon. A legjobb játékos címet a komádi Holló Józsefnek ítélték.

HBN–CSI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!