Sport

2014.10.02. 13:04

DHK: az Érsekújvár következik, idegenben

Debrecen - A DHK eddigi találkozóin látszott, hogy a csapat jól halad a sikeres szereplés felé vezető úton.

Debrecen - A DHK eddigi találkozóin látszott, hogy a csapat jól halad a sikeres szereplés felé vezető úton. Az UTE legyőzése után ugyan beleszaladtak egy nagy pofonba a debreceni hokisok Dunaújvárosban, azonban az azt követő három találkozón – FTC, Brassó, Miskolc – csak minimális különbségek döntöttek az ellenfelek javára. A debreceniek legközelebb október 3-án, pénteken 18 órától Érsekújváron, a HC Nové Zámky vendégeként lépnek jégre.

– Úgy érzem, a Miskolc jó csapat, a soraik erősek, összeszokottak. Ez még nem a mi szintünk, de azon dolgozunk, hogy ilyen gárdákkal is felvehessük a versenyt. Kiemelném ezt a találkozót, ugyanis a srácok maximumot nyújtottak a Jegesmedvék ellen, és ha így játszunk az előző meccseken, más eredmények születnek. Többet várok az orosz légiósoktól, több gólt kellene szereznünk és akkor bármi lehetséges. Tehát a gól még nagyon hiányzik a játékunkból, jobban kell összpontosítani a kapu előtt – vázolta fel a cívisvárosi együttes jelenlegi helyzetét Jevgenyij Muhin vezetőedző.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!