Sport

2014.10.16. 09:06

Csütörtöktől vasárnapig Szigetszentmiklóson bunyózunk

Debrecen, Szigetszentmiklós - Már kora reggel óta utazik a kis társaság, amely a DVSC  fiatal (15-16 éves) ökölvívóiból áll, s Szigetszentmiklósra tart.  A Pest megyei városban ugyanis mától vasárnapig (okt. 16-19.) az idei junior országos bajnokságon szerepelnek.

Debrecen, Szigetszentmiklós - Már kora reggel óta utazik a kis társaság, amely a DVSC  fiatal (15-16 éves) ökölvívóiból áll, s Szigetszentmiklósra tart.  A Pest megyei városban ugyanis mától vasárnapig (okt. 16-19.) az idei junior országos bajnokságon szerepelnek. Kifejezetten ütős banda fog dolgozni ezekben a napokban Salánki Laci tréner keze alatt, aki szintén velük tart.

A DVSC résztvevői a junior ob-n:

48 kg: Eszenyi Dániel (1999)

50 kg: Győrösi Sándor (1999) és Balogh Zsolt (1999)

57 kg: Lakatos Máté (1999)

75 kg: Söprűs Zsolt (1998)

+80 kg: Komor Norbert (1998)

Tavaly három dobogósunk volt a junior bajnokságon. Igaz, aranyérmet nem akasztottak egy DVSC-s nyakába sem Kaposváron, de lett három bronzérmesünk az 50 kilóban Kovács Dávid (azóta ifi lett), a 60-ban Grumhold Albert és a +80-ban Komor Norbert személyében.

Idén igen válogatott a társaság, így bármi kisülhet ebből a bajnokságból számukra. A hat bokszolónkból négy elsőéves junior, de ez még nem jelent semmilyen hátrányt, hiszen tavaly pont ebben a korcsoportban Eszenyi Dani egy serdülő ezüsttel, Lakatos Máté pedig egy serdülő bronzzal lett gazdagabb, s lépett feljebb a juniorok közé.

- dvscboxing.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!