Sport

2014.10.19. 17:34

A Kupában folytatják

Debrecen - A DEAC női futsal csapata a Rába ETO otthonába látogat a Magyar Kupa második fordulójában.

Debrecen - A DEAC női futsal csapata a Rába ETO otthonába látogat a Magyar Kupa második fordulójában.

Sólyom Attila tanítványai a bajnokság első két fordulója után egyre jobb formába kezdenek lendülni és most a Kupában bizonyíthatnak egy első osztályú ellenféllel szemben. A Győr is jól szerepel az NBI-ben, hiszen mindössze egy vereséget gyűjtött be és jelenleg a tabella harmadik helyén áll. Az ETO a Magyar Kupa előző fordulójában a Zalaegerszeget búcsúztatta 8-1-gyel, míg a DEAC 5-1-re nyert az MVFC Berettyóújfalu otthonában.

„Nagyon nehéz meccsre számítunk, hiszen az NBI jelenleg talán legjobb csapatának számít a Rába ETO” – beszélt ellenfelükről Radics Ágnes, a DEAC futsalosa. – „Mind erőnlétben, mind taktikailag jó csapat és egyénileg is kiváló játékosok alkotják. De bízunk benne, hogy azért meg tudjuk nehezíteni a dolgukat vagy akár meglepetést is tudunk okozni. Úgy gondolom, hogy a DEAC erőssége mindig is a stabil védekezés volt, s ebből a gyors kontrajáték. Biztos vagyok benne, hogy lesznek helyzeteink, ha ezeket most már végre magas százalékban ki tudnánk használni, akkor akár a továbbjutás is elképzelhető. A kezdeti nehézségek után végre összeállt a csapat, most már több sikeres mérkőzésen vagyunk túl, ami természetesen jó hatással van ránk. Az edzések felszabadult hangulatban zajlanak” – mondta a DEAC játékosa.

A Rába ETO-DEAC Magyar Kupa mérkőzést október 19-én 18 órakor rendezik az Ikrényi Sportcsarnokban.

DEAC női futsal csapata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!