Sport

2014.09.30. 09:50

Szavazzon úszóinkra!

Debrecen - A mai nappal nagyszabású, országos sportmozgalom veszi kezdetét, amelyben először lehet szavazni a nem olimpiai sportágak honi legjobbjaira is.

Debrecen - A mai nappal nagyszabású, országos sportmozgalom veszi kezdetét, amelyben először lehet szavazni a nem olimpiai sportágak honi legjobbjaira is. A sportolanemzet.hu portálon futó voksoláson a győzteseket óriási megtiszteltetés éri, hiszen a Nem Olimpiai Sportágak Bajnokaként vehetnek részt év végén a Sportcsillagok Gálaestjén.

A mezőnyben a debreceni színeket képviselve természetesen ott van a többszörös világ-, és Európa-bajnok uszonyosúszó páros, Senánszky Petra és Kosina Gergő, valamint edzőjük, Kókai Dávid is.

A sportolást és a sportágát köztudottan örömmel népszerűsítő, idén három Európa-bajnoki aranyat is szerző Senánszky Petra a szavazás fontosságára és egyszerűségére hívja fel a figyelmet:

Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen versenyben is képviselhetjük a sportágunkat, a környezetünket, mindenkit, aki támogat és szurkol nekünk. Szerintem óriási dolog lenne, ha a Nem Olimpiai Sportágak Bajnokai mindannyian Debrecenből kerülnének ki, ami ennek az egyszerű szavazásnak köszönhetően nem is olyan távoli. Előre is köszönjük mindenkinek, aki a sportolanemzet.hu oldalon regisztrálva és ránk szavazva segít egy jobb, sportosabb élet népszerűsítésében!

A nyáron három világcsúcsot is felállító uszonyosúszók közben a vízben sem tétlenkednek, hiszen az elkövetkező hetekben komoly nemzetközi erőpróba, és rövidpályás Országos Bajnokság is vár rájuk.

- Debreceni Búvárklub -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!