Sport

2014.09.27. 09:36

Nem akarnak pont nélkül hazatérni

Balmazújváros - A balmazújvárosiak mestere, Szabó János bízik fejlődőképes együttesében.

Balmazújváros - A balmazújvárosiak mestere, Szabó János bízik fejlődőképes együttesében.

Egyelőre a tabella utolsó helyén szerénykedik a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő gárdája az NB II-ben, a narancssárga-feketék eddig egyetlen pontot gyűjtöttek, a legutóbbi fordulóban a feljutásra is esélyes Kaposvár ellen. A pontvadászat 5. körében szombaton 16 órától Békéscsabán lép pályára Szabó János alakulata, ennek kapcsán kérdeztük a trénert az esélyekről.

Megújulni hétről hétre

– Mindenképpen pontot vagy pontokat kell szereznünk a Szpisljak-csapat otthonában, nem lehet más a célunk a jelenlegi helyzetünkben – nyilatkozta a Naplónak a szakvezető. – Pontszerzési kényszerben vagyunk, de úgy vélem, a Kaposvár elleni mérkőzésben belekapaszkodhatunk, hiszen ott egyáltalán nem vallottunk szégyent, noha kiváló ellenféllel játszottunk, ráadásul az utolsó negyedórában emberhátrányban voltunk. Jó jel, hogy a korábbi egyéni hibákat ki tudtuk küszöbölni a somogyiak ellen, a buta kiállítást követően sem estünk szét. Ami a Békéscsabát illeti, tudjuk, hogy nem osztogatják könnyen a lila-fehérek otthonában a pontokat, de jól látható, a békéscsabaiak egyelőre keresik a csapatukat, kevés náluk az állandóság. Ők is beleszaladtak nagy arányú vereségekbe, igaz, hazai pályán jobban teljesítenek – fogalmazott Szabó János, aki azt is elmondta, sorozatos sérülések nehezítik a munkáját.

– A maródi játékosokból majdnem egy csapatra való van most Balmazújvároson, de ennek ellenére nem aggódom, mert kellően bő a keret. Akik a sérültek helyére lépnek, bizonyítják, hogy lehet rájuk számítani. Azt látom a gárdán, hogy fejlődőképes, már pedig csak az a csapat tudja szorgosan gyűjteni a pontokat, amelyik képes hétről hétre megújulni. Bízom benne, hogy szombaton eredményesek leszünk a Csaba ellen.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!