Sport

2014.09.15. 17:11

Ismét birtokba veszik a ketrecet

Debrecen - Immáron negyedik alkalommal hozzák tető alá a Roncsbár Ketrecharc Gálát Debrecenben.

Debrecen - Immáron negyedik alkalommal hozzák tető alá a Roncsbár Ketrecharc Gálát Debrecenben.

Újra szikrázó párharcoktól fog vibrálni a levegő a belvárosi szórakozó helyen, ugyanis szeptember 17-én szerdán rendezik meg a 4. Roncsbár Ketrecharc Gálát. A Warrior Gymmel közösen életre hívott verseny ezúttal két legendás debreceni sportoló, az egykori olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok cselgáncsozó, Csősz Imre, illetve a világbajnok és Eb-győztes kick-bokszos Tumbász József küzdelme is lesz, ugyanis a két kiválóság neve alatt sorakozik fel a 12-12 harcos.

Mint az esemény kapcsán megtartott sajtótájékoztatón megtudtuk, a meccsek K1 és MMA szabályrendszerben zajlanak. – A Magyar MMA Prémium Liga írásos engedélyével rendezzük meg a viadalt, minden feltételnek eleget teszünk a rendezés terén, egy ringorvos ugyanúgy itt lesz a helyszínen, ahogyan egy mentőautó is. Tizennyolc év alatti versenyző természetesen nem léphet a ringbe – mondta Bernáth Csaba, a hely társtulajdonosa, a verseny egyik szervezője. Az egykori futballistától megtudtuk, telt házra lehet számítani szerda este, ami majdnem 400 főt jelent majd a ring körül. Az első mérkőzésre 19.30-tól kerül sor, a küzdelmek köré valódi show-t szerveznek, profi szpíkerrel és egy látványos botharcos bemutatóval.

Közösségteremtés

– A Roncsbár számára mindig is kiemelten fontos volt a debreceni sport, a ketrecharc meccsek megrendezése mellett támogatjuk például az itteni salakmotorsportot is. A lényeg, hogy a zenei programokon túl minél több közösségteremtő rendezvényt hozzunk létre. Az előző három küzdősport gála sikere azt mutatja, hogy van igény az ilyesfajta eseményekre – fogalmazott Bernáth Csaba.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!