Sport

2014.09.13. 16:52

DVSC-TEVA vs. Pécs - Edzői nyilatkozatok

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. PMFC-MATIAS mérkőzés után a két vezetőedző, Kondás Elemér és Véber György értékelték a látottakat.

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. PMFC-MATIAS mérkőzés után a két vezetőedző, Kondás Elemér és Véber György értékelték a látottakat.

Kondás Elemér: Szervezetten játszott a Pécs, míg mi lassan szőttük a támadásainkat. Rosszul futballoztunk, a szünetben rendezni próbáltuk a sorokat, nem nagyon ment. A végén már mindenkit beküldtünk, akitől gólt vártunk, de nagyon jól védett a kapusuk, a védők mindent blokkoltak, mi pedig görcsösek voltunk.

Véber György: Elégedett vagyok a hozzáállással és az eredménnyel is. Továbbra is így kell futballoznunk, sőt javulást is várok a fiúktól, még ennél is több van bennünk. Valódi helyzetük nem is volt a debrecenieknek, csak pontrúgásokból veszélyeztettek. Maximális gratuláció jár a csapatnak, itt kellett megmutatnunk, mit is érünk!


Debrecen, 2014. szeptember 13., szombat (MTI) - A találkozó előtt nyeretlen Pécs nagy meglepetésre 2-0-ra győzött a címvédő Debrecen otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának első szombati mérkőzésén.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójában a Loki a Pécs csapatát fogadta szombaton 14:30-tól Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Debrecen - A debreceni drukkerek közleményét változtatás nélkül közöljük.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!