Sport

2014.08.27. 13:19

Szoros meccsen verték a Presovot

Debrecen - Újabb felkészülési mérkőzések várnak a Debreceni Hokiklub csapatára.

Debrecen - Újabb felkészülési mérkőzések várnak a Debreceni Hokiklub csapatára.

A Debreceni Hokiklub MOL Ligára készülő alakulata kedden Eperjesen lépett jégre, ahol a helyi PHK Presov csapatával vívott felkészülési mérkőzést. Az eperjesiek a szlovák 1. Liga egyik meghatározó alakulatai közé tartoznak, ezen a mérkőzésen azonban a DHK jó játékkal, sok gólt szerezve nyert nevesebb ellenfelével szemben. A találkozón pályára lépett a cívisvárosiak új szerzeménye, a huszonnégy esztendős Wéber Zsolt, aki a Fradiból érkezett a DHK-hoz és a védelmet fogja erősíteni.

A folytatásban fontos állomáshoz érkeznek ezen a héten a debreceni hokisok, ezúttal ugyanis Csíkszeredában vendégeskedik a DHK a Felcsík Kupa keretein belül. Jevgenyij Muhin tanítványai augusztus 29-31. között három mérkőzésen is számot adhatnak, hol tartanak a MOL Liga-felkészülésben. Pénteken a Progym Gyergyószentmiklós, szombaton a Steaua Bukarest, míg vasárnap a MOL Ligában is érdekelt HSC Csíkszereda ellen lépnek jégre a cívisvárosiak. Információink szerint a DHK-nak a szeptember 12-ei, a Miskolci Jegesmedvék elleni hazai találkozó lesz az utolsó felkészülési mérkőzése, illetve a klub a közeljövőben nyilvánosságra hozza a 2014/15-ös MOL Ligára érvényes jegy- és bérletárait is.


Felkészülési mérkőzés:

PHK Presov-Debreceni HK 5:6 (2:1, 1:3, 2:2)

A DHK gólszerzői: Vaszjunyin (Ladányi), Ladányi (Berta), Ladányi (Szicsov, Könczei), Könczei (Orosz), Könczei (Szicsov), Barabás (Wéber)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!