Sport

2014.08.05. 08:08

Megkérdeztük: Milyen eredményt vár a BATE–Loki labdarúgó-mérkőzéstől?

Debrecen – Biztosan lesz majd egy kis gikszer, de a fiúk összeszedik magukat. Az 1–1-es eredményt reálisnak látom – hallhattuk Csapó Viktóriától.

Debrecen – Biztosan lesz majd egy kis gikszer, de a fiúk összeszedik magukat. Az 1–1-es eredményt reálisnak látom – hallhattuk Csapó Viktóriától.

– Kint már nem lesz olyan egyszerű dolga a csapatnak. 0–1-re számítok idegenben, a hosszabbításban sajnos biztosan kikapunk, így nem jutunk majd tovább a főtáblára – vélekedett Mohácsi Pál.

– 1–0-ra számítok a BATE Boriszov javára, de bízom benne, hogy nem nekem lesz igazam – mondta Szilágyi Ádám.

– Bízom a városom futballcsapatában. Biztos, hogy izzadni fognak a srácok, de 2–0-ra le tudják győzni a fehéroroszokat – osztotta meg velünk véleményét Kenéz Péter.

– Egy vagy két góllal, de szerintem nyerni fogunk. Sőt, már a döntetlennek is örülnék, ha azzal a csapat továbbjut – nyilatkozott portálunknak Földesi Gábor.

– 1–1-re tippelnék. A Nagyerdei Stadionban tartott mérkőzést látva azt mondom, hogy reális esélye van a srácoknak. A BATE az elején biztosan támadni fog, azonban ha sikerül túlvinnünk, nyert ügyünk van – véleményezte kérdésünket Bartha Gyula Gergely.

HBN-BL | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!