Sport

2014.07.28. 08:49

"Veszélyes csapat a BATE"

Debrecen - A Loki trénere kapott gól nélküli győzelemnek örülne a Bajnokok Ligája-selejtezőn.

Debrecen - A Loki trénere kapott gól nélküli győzelemnek örülne a Bajnokok Ligája-selejtezőn.

Keleti rangadó után, BL-selejtező előtt áll ezekben a napokban a DVSC-TEVA alakulata, a piros-fehérek pénteken Nyíregyházán léptek pályára (1–1), kedden pedig a Bajnokok Ligájában a BATE Boriszovval találkoznak.

A bajnoki összecsapás jól indult debreceni szempontból, hiszen több helyzetet is kidolgozott a vendéggárda, Seydi révén pedig a vezetést is megszerezte. Sokáig úgy tűnt, meglesz a három pont a hajdúságiaknak, de szűk negyedórával a vége előtt Kassai Viktor játékvezető a hazaiak segítségére sietett és befújt egy teljesen jogtalan tizenegyest, melyet Pekár értékesített. Az esetnél Zsidai szép becsúszással, szabályosan szerelte Abdouramant, de a korábban sztárbíróként emlegetett sípos ember ezt tizenegyessel büntette, holott közelről láthatta volna: semmi nem történt.

Figyelniük kell

Sokan azonban nem csak ennek tudják be a pontvesztést, ugyanis vannak, akik úgy vélekednek, a játékosok rotálása nem volt igazán jó ötlet. – Huszonegy egészséges labdarúgó állt rendelkezésünkre a mérkőzés előtt, belőlük választottuk ki a kezdőcsapatot. A hétközi BL-meccshez képest nyilván történtek változások, hiszen ugyanazon tizenegy emberrel nem lehet sorozatmeccseket megvívni. Ma sem döntenék másként, hiszen jól játszott a csapat, ám a helyzetkihasználásunk ezúttal nem volt megfelelő. Sajnos, Ludánszki sérülése miatt eggyel kevesebben lettünk, de elképzelhető, hogy Selim Bouadla felépül a keddi, BATE elleni mérkőzésre – nyilatkozta Kondás Elemér vezetőedző.

A kedden 20.30-kor kezdődő BL-odavágón a tréner szerint egy igen veszélyes ellenféllel kell harcba szállniuk. – Igyekeztünk kellően feltérképezni, mire képesek a fehéroroszok – magyarázta a szakember. – Ugyan sokat változott a keretük a két évvel ezelőtti találkozásunk óta, de ugyanúgy masszív, és – főként idegenben – roppant veszélyes gárda vár ránk. Több válogatottjuk is van, a támadóik ott vannak a góllövőlista élbolyában, nagyon kell figyelnünk rájuk kedden este. Természetesen győzni szeretnénk a Nagyerdei Stadionban, az igazi az lenne, ha ezt bekapott gól nélkül tudnánk véghez vinni.

- HBN-TN -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!