Sport

2014.07.17. 15:34

Újra Debrecenben ütik a strandröplabdások

Debrecen - A szoboszlói kitérő után a Nagyerdőn folytatódik a megyei bajnokság.

Debrecen - A szoboszlói kitérő után a Nagyerdőn folytatódik a megyei bajnokság.A nyolcfordulós Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság ötödik állomását rendezik a hétvégén Debrecenben, az Aquaticum Strandfürdőben. Szombaton a női és férfi párosok, míg vasárnap a vegyes párosok küzdenek – mindkét nap 9 órától. A bajnokságra nevezhet minden röplabdázni szerető játékos kortól és játéktudástól függetlenül.

Konkurencia

Tavaly a női párosok versenyét a négy magyar és két osztrák bajnoki címmel, valamint három Magyar Kupa győzelemmel rendelkező Sándor Renáta nyerte strandröplabda specialista párjával, Kovácska Máriával. Sajnos az idén a strandröpi magyar bajnokság negyedik fordulója egy időben lesz a hamarabb kiírt nagyerdei fordulóval, így se az illusztris vendégek, se megyénk legjobbjai közül néhányan nem indulnak a debreceni versenyen. A rosszban az a jó, hogy így nagyobb eséllyel szerepelhetnek a jobb helyezésekért és a bőséges ajándékokért azok, akik ezt a versenyt választják, s akár idei győztesként Sándor Renáta nyomdokába léphetnek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!