Sport

2014.07.10. 19:24

Megújult gyepszőnyeg és új kapuk Józsán

Debrecen-Józsa - A megnyitót érem­átadással kötötték egybe a szervezők.

Debrecen-Józsa - A megnyitót érem­átadással kötötték egybe a szervezők.

A józsai családi sportnap alkalmából a felújított füves pályát is átadták a településen. A rendezvényt a Józsai Közösségi Ház mazsorettcsoportjának színvonalas előadása vezette fel.

A megnyitón Balázs Ákos önkormányzati képviselő beszédében kiemelte, hogy a füves pályára öntözőrendszer, labdafogó hálók, kispadok és új kapuk kerültek, illetve megújult a gyepszőnyeg is. Szabó László, az egyesület elnöke megemlítette, hogy a féléves munka miatt az U21-es csapat rossz körülmények között készülhetett a tavaszi mérkőzésekre, ami meglátszott az eredményeken, azonban idén is született kiemelkedő eredmény az U15-ös csapatnak köszönhetően, akik aranyérmesek lettek. A medáliákat a józsai születésű válogatott focista, Varga József és a megyei labdarúgó-szövetség elnöke, Pataki Gyula adták át, akik a gyerekek után, Szabó Mátyás edzőt és a szakosztályvezetőt, Batta Mihályt jutalmazták.

Az érmek átadása után a felújított pályán a gyerekeknek különböző akadálypályákat – szlalom- és zsákban futás, célba rúgás – kellett teljesíteniük.

A józsai öregfiúk csapata megmérkőzött a szülők csapatával, ahol az öregfiúk egygólos különbséggel nyertek, aztán pedig az aranyérmes U15-ös csapat tagjai játszottak szüleikkel.

A rendezvény végén a Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület kutyás bemutatóját élvezhették a nézők.

- HBN -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!