Sport

2014.07.22. 11:05

Kreatív, eredményes futball szükségeltetik

Debrecen - A debreceni tréner továbbjutást, az északír jó mérkőzést remél.

Debrecen - A debreceni tréner továbbjutást, az északír jó mérkőzést remél.

A keddi BL-selejtező visszavágója előtt a DVSC-TEVA vezetőedzője, Kondás Elemér és a Cliftonville FC szakvezetője, Tommy Breslin tartott sajtótájékoztatót a mérkőzés helyszínén, a Nagyerdei Stadionban.

– Kreatívabb játékot várok a srácoktól, s természetesen eredményesebbet is, mint amilyet az első összecsapáson mutattunk – fogalmazott a Loki trénere.

– A belfasti meccsen az első félidővel nem voltam elégedett, a szünet után azonban megvoltak a helyzeteink, sajnos kimaradtak egytől egyig. A visszavágón lesznek változások az összeállításunkban, támadni akarunk, ugyanakkor fontos, hogy stabilak maradjunk hátul – mondta a továbbjutást remélő Kondás Elemér, aki hozzátette, Selim Bouadla kisebb sérüléssel bajlódik, ezért nem biztos a helye a kezdőcsapatban, ellenben a nemrég felgyógyult Szakály Péter nagy valószínűséggel ott lesz a gárdában. – Türelmesen kell játszanunk, s nem szabad megfeledkeznünk az átlövésekről sem!

Kollégája, Tommy Breslin elégedett az odavágón elért 0–0-val, nem tartja rossz eredménynek, s szerinte biztató, hogy csapatának is voltak gólhelyzetei.

– Nagyon várjuk a kedd esti mérkőzést, pozitívan állunk a kilencven perchez, tulajdonképpen bármi lehetséges. Jó meccset szeretnénk játszani, gólt akarunk rúgni, tudjuk, nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk majd – jelentette ki Breslin, azt is elárulva, a Cliftonville FC csapatában egyetlen profi labdarúgó sincs, mindenki dolgozik a futball mellett.

HBN-TN


Debrecen - Kedden először lép pályára nemzetközi tétmérkőzésen a DVSC-TEVA az új Nagyerdei Stadionban.


Budapest, 2014. július 21., hétfő (MTI) - Egy héttel az idegenbeli gól nélküli döntetlennel végződött első mérkőzést követően a magyar bajnok Debrecen labdarúgócsapata kedden hazai környezetben fogadja az északír Cliftonville együttesét a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának visszavágóján.


Debrecen - Kedden 20:30-tól játssza a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének visszavágóját a DVSC, akik az első mérkőzésen gól nélküli döntetlent értek el az északír Cliftonville otthonában. Ön mit tippel a meccs végeredményére?


Debrecen - Történelmi nap a Loki életében: az első BL-találkozó a Nagyerdei Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!