Sport

2014.07.21. 15:21

„Kötelező a továbbjutás”

Debrecen - Történelmi nap a Loki életében: az első BL-találkozó a Nagyerdei Stadionban.

Debrecen - Történelmi nap a Loki életében: az első BL-találkozó a Nagyerdei Stadionban.

Nem szerzett gólt, de nem is kapott a DVSC-TEVA az északír bajnok Cliftonville FC otthonában a múlt héten, azaz minden esélyük megvan a piros-fehéreknek, hogy a kedden 20.30-tól (élőben a Hajdú Online-on) kezdődő Bajnokok Ligája-selejtezőn kivívják a továbbjutást. A debreceni visszavágót is biztosan kihagyja Kulcsár Tamás, a csatár még a Szuperkupa-döntőn szenvedett sérülést, viszont játékra kész a Loki csapatkapitánya, Szakály Péter, aki az odavágóról szintén hiányzott.

Gólokat kell szerezni

– Valóban felépültem, egy hete a csapattal edzek és a hétvégén játszottam egy félidőt a Szeged elleni edzőmérkőzésen – nyilatkozta a Naplónak Szakály Péter. – Dankó Mihály rehabilitációs edző kiváló munkát végzett, ha a szakmai stáb bizalmat szavaz, akkor játszhatok a Cliftonville ellen. Nem vagyok még kilencven perces játékos, a meccshiánnyal meg kell küzdenem, de bízom benne, hogy segíteni tudok a gárdának – mondta a középpályás, majd rátért a keddi ellenfélre.


[poll id="711"]


– A tévén keresztül, kicsit szurkolói szemmel néztem a kinti mérkőzést. A Cliftonville azt nyújtotta, amit vártam tőle a videofelvételek alapján: masszív, fizikálisan erős, a párharcokat erőltető csapat köszönt vissza a képernyőről. Betömörülő védekezésből igyekeznek veszélyes kontrákat vezetni, ám hazai pályán, a közönségünk támogatásával le kell győznünk őket. Tiszteljük az északíreket, de kötelező továbbjutnunk ebből a párharcból. Bízom benne, hogy ezúttal nem maradnak ki a helyzeteink és gólokat fogunk szerezni – jelentette ki a csapatkapitány, aki egyelőre nem akar azzal foglalkozni, hogy a következő körben a BATE vagy a Skenderbeu lesz-e a Loki ellenfele. – Előbb nyerjük meg a történelmi, első BL-meccset a Nagyerdei Stadionban!


[poll id="701"]


HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!