Sport

2014.07.28. 19:01

Fotók: A BATE befutott Debrecenbe

Debrecen - Megérkezett Debrecenbe a keddi Bajnokok Ligája-selejtező helyszínére a fehérorosz BATE Boriszov gárdája.

Debrecen - Megérkezett Debrecenbe a keddi Bajnokok Ligája-selejtező helyszínére a fehérorosz BATE Boriszov gárdája.

A tizenhárom válogatottat a keretében tudó együttes valamivel fél kettő után landolt a cívisvárosi reptéren, este pedig már a Nagyerdei Stadionban tréningezett. A boriszoviak elmondták, elbűvölte őket a város, ahogyan a DVSC arénája is, de kétségük sincs afelől, hogy ők fognak továbbjutni a következő körbe. A meccs napján egyébként a stadion északi oldalán lévő pénztárak is kinyitnak.


[poll id="720"]


Debrecen - Ha a DVSC-TEVA kiüti a fehérorosz BATE Boriszovot, már minimum Európa Liga-csoportkörös.


Budapest, 2014. július 28., hétfő (MTI) - A magyar bajnok Debrecen kedden a fehérorosz BATE Boriszov együttesét látja vendégül a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első mérkőzésén, a párharc tétje már a főtáblás szereplés a nemzetközi futballszíntéren.


Debrecen - A Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első fordulójában, a keddi játéknapon a fehérorosz BATE Boriszovval mérkőzik meg a Loki csapata. Ön mit tippel a párharc első meccsének végeredményérére?


Debrecen - Rendkívül fontos lesz a DVSC-TEVA számára a BATE Boriszov elleni két mérkőzés a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében, mert a hajdúságiak sikeres párharc esetén a BL-rájátszásba kerülnek, ahol még egy meccset játszanak a főtábláért.


Debrecen - A Loki trénere kapott gól nélküli győzelemnek örülne a Bajnokok Ligája-selejtezőn.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!