Sport

2014.07.25. 11:29

A nyíregyiek győztek kispályás fociban a Campuson

Debrecen - A Nyíregyházi Főiskola alakulata lett a „bajnokok bajnoka” kispályás fociban a Campus Sportfesztivál keretében megtartott egyetemi liga döntőjében.

Debrecen - A Nyíregyházi Főiskola alakulata lett a „bajnokok bajnoka” kispályás fociban a Campus Sportfesztivál keretében megtartott egyetemi liga döntőjében. A nyíregyháziak a budapesti Corvinus Egyetem együttesét múlták felül. A Debreceni Egyetem fiataljai a pécsiek mögött a negyedik helyet szerezték meg.

Az eseményről szóló sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az ország minden részéből 16 egyetem és főiskola összesen 600 csapata, csaknem 4 ezer hallgató csatlakozott a kezdeményezéshez. A Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség, a Debreceni Egyetem, valamint az egyik nagy telekommunikációs cég úgy ítélte meg, hogy a fiatalok sportra, egészséges életmódra szoktatása támogatásra méltó. Ezért jelentős összegekkel segítik a felsőoktatási intézményi labdarúgó-bajnokságok megszervezését.

Közben szerdán és csütörtökön az Egyetemi Sporttelepen nagy erőkkel zajlott a Campus Sportfesztivál, amelynek keretében strandröplabdában és kosárlabdában is összemérték a fiatalok a tudásukat.

HBN-OCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!