Sport

2014.06.04. 10:38

Zahari Vince sikeres visszatérése a ketrecbe

Debrecen - Vert helyzetből fordított a debreceni harcos a szegedi gálán.

Debrecen - Vert helyzetből fordított a debreceni harcos a szegedi gálán.

Remek diadallal tért vissza a ketrecbe Zahari Vince, a Segner Fitness harcosa. A debreceni MMA-s két éve fordított hátat a versenysportnak, de az utóbbi hetekben, hónapokban érezte, újra megmérettetné magát. Éppen ezért kapóra jött az a felkérés, ami a szegedi küzdősportgála szervezőitől érkezett.

Kivárásra játszott

– Kedden szóltak a szervezők, hogy pénteken lenne lehetőségem egy MMA superfight küzdelemre a székesfehérvári Kempos Szűcs Gergő ellen, aki egyébként világbajnoki bronzérmes és többszörös magyar bajnok a sportágában. Videón kielemeztem az ellenfelet, s éreztem, lehet esélyem ellene, így igent mondtam a meghívásra. A bunyó a várakozásaim szerint alakult, a riválisom kiválóan tartotta a távolságot, állóharcban próbálta megoldani a meccset. Az első menetben rengeteg ütést beszedtem, ezért a bíró csak nagy kérlelések árán, illetve orvosi jóváhagyással engedett ki a második menetre. Vártam a megfelelő alkalomra, hogy földre vihessem, ami végül egy elég jól sikerült íves dobással megvalósult. Végül hátsó fojtással megfordítottam és megnyertem a meccset – részletezte a nagy visszatérést Zahari Vince, akinek a felkészülését a klubjának tulajdonosai, Pataki László és Enikő, illetve Kiss László, Veres Márk, Nagy Attila és Hutai László segítették.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!