Sport

2014.06.03. 14:11

Veszélyben a bennmaradás, négy góllal kapott ki a DEAC

Debrecen - 5–1-es vereséggel kezdte az NB II-es playoffkör A csoportjában 5. helyen végző Pioneers Viharsarki FC csapata elleni osztályozós párharcot a DEAC Futsal Club.

Debrecen - 5–1-es vereséggel kezdte az NB II-es playoffkör A csoportjában 5. helyen végző Pioneers Viharsarki FC csapata elleni osztályozós párharcot a DEAC Futsal Club.

A debrecenieknél több nagy hiányzó is volt, nem tudott az együttes segítségére lenni Angyalos András, Berecz Zsolt, Fekete Viktor és Nagy Imre sem, ami meg is érződött a gárda teljesítményén.

Az első félidőben ugyan még csak 1–0-ra vezettek a békéscsabaiak, ám a szünet után döntő fölényre tettek szert. A 28. percben mindkét fél betalált, de ezt követően csak a viharsarkiak tudtak gólt szerezni, akik végül meglepetésre magabiztosan, 5–1-re meg is nyerték a találkozót.

A cívisvárosiak hátránya tetemesnek mondható, azonban nem ledolgozhatatlan, pláne ha a visszavágóra visszatérnek a hiányzók is. A két egylet második összecsapását május 9-én, hétfőn 19.30-tól rendezik Debrecenben, az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

HBN

A tények

Pioneers Viharsarki FC–DEAC Futsal Club 5–1 (1–0)

Békéscsaba, Kazinczy F. Ált. Iskola, 30 néző. V.: Futó Tamás (Herbály P., Zimonyi P.)

DEAC: Pallai – Batári, Varga D., Fábri, Fülep. Cserék: Szalánczi, Szentjobbi, Tar, Kerti, Juhász B., Kiss A.

Gól: Szarka (14.), Tóth L. (28.), Lukucz (30.), Boros (32.), Tóth G. (32.), illetve Szalánczi (28.)

Sárga lap: Knyihár (28.), illetve Batári (28.), Varga D. (32.), Tar (30.), Kerti (36.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!