Sport

2014.06.26. 10:00

Leállítanák a „randalírozókat”

Debrecen - Szűcs Botond gárdája sikerre éhesen lép majd pályára a vasárnapi találkozón.

Debrecen - Szűcs Botond gárdája sikerre éhesen lép majd pályára a vasárnapi találkozón.

Rájátszásban a Gladiators! A felnőtt csapat már nagyon rég lépett pályára a Magyar Amerikai Futball Liga playoff-jában, ám ezúttal egy remek alapszakaszt maguk mögött hagyva, 3-1-es mérleggel, negyedik kiemeltként folytathatják az egyenes kieséses szakaszban. A cívisvárosiak ellenfele június 29-én 15 órakor, a Gázvezeték utcai salakstadionban az a Szekszárd Bad Bones lesz, amely tavaly már okozott kellemetlen emlékeket (41-22) Szűcs Botondéknak.

Kiélezett csata várható

Két hasonló játékerőt képviselő gárda méri majd össze erejét vasárnap, hiszen a Rosszcsontok ötödik kiemeltként jutott be a rájátszásba. A Gladiators idén eddig egyszer kapitulált, mégpedig a Nyíregyháza Tigers II ellen (30-6), míg a Szekszárd a ranglista első Budapest Hurricanes II ellen kapott ki 49-35-re. A hazaiak közül idén eddig válogatott formában van Harsányi Tamás, a csapat falembere, de Roják Richárdra sem lehet panasz, hiszen eddig minden összecsapáson szerzett touchdown-t.

– Nagyon éhesek vagyunk a sikerre és ezt be fogjuk bizonyítani vasárnap – nyilatkozta Szűcs Botond, a Gladiátorok vezetőedzője. – Mindenki feltüzelt állapotban várja a hét végi összecsapásunkat. A Bad Bones támadósorától fineszes focit várok, hiszen eddig nagyon ponterősen játszottak. A gyengepontjuk a védelem lesz, amely sok pontot kapott az alapszakaszban. Nagyon szeretnénk, ha minél több szurkoló kijönne a meccsünkre, mert az eddigi sikereinkben az ő kezük is benne van.

- Makranczi László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!